Tomorrowland start eigen dj- & producer-school voor kinderen en volwassenen

Tomorrowland start eigen dj- & producer-school voor kinderen en volwassenen

De Tomorrowland Academy organiseert deze zomer ‘DJ Bootcamps’ in Boom

Woensdag 25 mei 2022 - Kinderen en jongeren die willen leren producen en het tot dj willen schoppen, kunnen binnenkort terecht bij de Tomorrowland Academy. Het Belgische festival organiseert deze zomer (11-14 juli) een DJ-kamp voor kinderen op 200 meter van het legendarische festivalterrein De Schorre in Boom. Enthousiaste 8- tot 17-jarigen worden er een week lang begeleid door professionele dj’s en ondergedompeld in de magische wereld van het dj’en en producen met allerlei workshops. De unieke week mogen ze vervolgens afsluiten met een spectaculaire liveshow in ware Tomorrowland-stijl op één van de echte Tomorrowland podia nog voor het festival van start is gegaan.

Daarnaast komen er ook ‘Adult Bootcamps’ voor volwassenen: een volledige week vol dj- en producer workshops met professionele dj’s en inspiratiesessies van boeiende sprekers uit de muziekindustrie en artiesten die al eerder op Tomorrowland hebben gespeeld. Als kers op de taart kunnen deelnemers hun week afsluiten met een weekend Tomorrowland, een exclusieve backstage tour en krijgen ze de onvergetelijke kans om op te treden voor de opening op één van de podia van het iconische festival. De bootcamps vinden plaats in de weken tussen de festivalweekends, van 18 tot 21 juli en van 25 tot 28 juli.

Deze unieke samenwerking met Amplify Academy uit Hasselt zal in de komende maanden en jaren verder uitgebouwd worden met een fysieke dj- en producer-school waar het geïnteresseerden het hele jaar door toegang biedt tot de beste tools om te leren producen, mixen en muziek te maken. Naast de fysieke school komt er ook een online platform voor kinderen en volwassenen van over de hele wereld.

Meer informatie en inschrijven kan via tomorrowland.com/academy.

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland België

Tomorrowland is located in a beautiful natural place, recreation area De Schorre, in the town of Boom, Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings, with a strong eye for detail such as enchanting décor, fascinating acts and peripheral animations, amazing tasty and healthy food and drinks, spectacular fireworks - an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed Mainstage design and stage production. 

Tomorrowland Belgium 2022 took place on 15-17 July & 22-24 July & 29-31 July in Boom, Belgium, welcoming more than 600.000 People of Tomorrow to celebrate together during 3 weekends of magic and revolving around a magnificent new tale 'The Reflection of Love', symbolizing the positive energy the festival stands for.