Tomorrowland maakt eerste namen bekend voor 2022

Tomorrowland maakt eerste namen bekend voor 2022

Carola, Jana Vitiligo, Mandidextrous, Moore Kismet, Odssey en RayRay zullen deze zomer de People of Tomorrow inspireren met hun unieke boodschap

Woensdag 9 februari 2022 - Een van de meest unieke dingen aan Tomorrowland blijft het feit dat de hele wereld samenkomt op één magische plek waar iedereen gelijk is en zich verenigt en dat het een thuis biedt aan honderdduizenden mensen van over de hele wereld – een symbool van vrijheid, respect, diversiteit en solidariteit. Tomorrowland wil 6 unieke artiesten in de spotlight zetten die gepassioneerd bezig zijn met muziek en wiens boodschap het festival sterk ondersteunt: Carola, Jana Vitiligo, Mandidextrous, Moore Kismet, Odssey en RayRay delen allemaal dezelfde waarden en zijn nu de allereerste artiesten die worden bekendgemaakt voor Tomorrowland 2022! Elk van hen zal dit jaar optreden tijdens de legendarische editie met 3 festivalweekends en de kans krijgen op een memorabel moment in hun carrière, terwijl ze de People of Tomorrow inspireren en samen bouwen aan een meer inclusieve, gelijke en diverse wereld via de kracht van muziek. Mensen kunnen zich nu pre-registreren via het Tomorrowland Account op tomorrowland.com om tickets te bemachtigen voor Tomorrowland 2022.

Kom hieronder alles te weten over de eerste 6 artiesten die werden bekendgemaakt voor Tomorrowland 2022. De 16de editie van Tomorrowland staat in het teken van het thema ‘The Reflection of Love’. Alle ticketopties, info en prijzen – dag- en weekendtickets en Global Journey Travel Packages – vind je nu terug op tomorrowland.com. Wie tickets wil bemachtigen voor Tomorrowland 2022 moet zich vooraf pre-registreren via het Tomorrowland Account op tomorrowland.com

Carola
De Braziliaanse Carola is één van de populairste dance-artiesten uit Brazilië die indruk maakt met haar sfeervolle house in een door mannen gedomineerde wereld. De getalenteerde producer groeide op zonder financiële middelen en leerde zichzelf om haar eigen muziek te maken. Uiteindelijk werd ze de eerste vrouwelijke artiest ooit die een nummer uitbracht op STMPD RCRDS, het platenlabel van Martin Garrix. Intussen heeft Carola al meer dan 12 miljoen Spotify streams verzameld en 2022 wordt ongetwijfeld een fantastisch jaar voor haar, mede dankzij haar debuut op Tomorrowland!

Jana Vitiligo
De vrouwelijke Belgische dj Jana Vitiligo begon haar carrière met haar eigen agentschap in het nachtleven. De ervaring die ermee gepaard ging en haar nooit aflatende streven om mensen legendarische avonden te bezorgen, resulteerde onvermijdelijk in het idee om volledige controle te nemen over het nachtleven als dj JANA. Jarenlang voelde ze zichzelf onzeker en hield ze haar auto-immuunziekte Vitiligo geheim voor de buitenwereld. Na veel zelfreflectie besloot de Belgische power woman om haar imperfecties te accepteren en te omarmen en anderen te motiveren om hetzelfde te doen zonder zich gestigmatiseerd te voelen. Haar alter ego Jana Vitiligo werd geboren in 2021. Jana Vitiligo heeft al gespeeld in enkele van de grootste nachtclubs en festivals in België en nu is ze helemaal klaar om in 2022 haar debuut op Tomorrowland te maken!

Mandidextrous
Mandidextrous – pionier van de dance-muziek – zit al meer dan 10 jaar in het vak en staat bekend voor hun energieke techno & drum-‘n-bass sounds. De dj, producer en labelbaas identificeert zich als non-binaire transgender, startte hun eigen platenlabel Amen4Tekno en slaagde erin om succesvol te zijn in een overwegend door cismannen gedomineerde wereld. Mandidextrous laat het begrip gender achterwege en streeft ernaar om de houdingen en gedachten van mensen over transfobie te veranderen en verruimen met muziek die de dansvloer verovert. Mandidextrous speelt geregeld in veel clubs en festivals in het Verenigd Koninkrijk en is nu helemaal klaar om in 2022 hun debuut op Tomorrowland te maken!

Moore Kismet
DJ en producer Moore Kismet groeide op in Zuid-Californië, kwam op hun 15de voor het eerst piepen in de wereld van bass music en ontwikkelde zich al snel tot een vaste waarde. Het jonge wonderkind staat bekend voor hun unieke en steeds evoluerende muziek, vaak geïnspireerd op de ervaringen van de artiest met liefde, mentale gezondheid en persoonlijke groei. Moore Kismet is panseksueel en non-binair en een invloedrijke stem binnen de creatieve LGBTQ+ gemeenschap. Het jonge talent maakt indruk met hun vooruitstrevende stijl en leidt de volgende generatie van artiesten in elektronische muziek. Op 17-jarige leeftijd is Moore Kismet helemaal klaar om in 2022 hun debuut op Tomorrowland te maken en de muziekwereld verder te veroveren!

Odssey
De jonge Belgische dj & producer Odssey begon op 12-jarige leeftijd als dj en trad op in een heleboel Brusselse jeugdhuizen. Twee jaar later begon Odssey met het maken van zijn eigen muziek, waarbij hij zijn autisme gebruikte om zijn focus te behouden, zijn wildste ideeën tot leven te roepen en zijn mixvaardigheden en productietalenten uit te bouwen. Na zijn debuut op Tomorrowland in 2017 en zijn eerste plaat met Generation Smash in 2019 is Odssey nu helemaal klaar om in 2022 terug te keren naar de Holy Grounds in Boom!

RayRay
De vrouwelijke dj & producer RayRay is het meest succesvolle muzikale exportproduct van Taiwan. Ze begon haar carrière als hiphop-dj op 17-jarige leeftijd in Taipei en maakte nadien de overgang naar elektronische muziek, wat haar een veelzijdige toevoeging aan de steeds evoluerende muziekindustire maakte. RayRay is de eerste artiest uit Taiwan die erin geslaagd is om door te breken in dance-muziek en helpt de expansie van het land in de wereldwijde muziekindustrie. Ze geeft zo de kans aan andere Aziatische artiesten om connecties te maken met internationale artiesten en helpt hen om bekend te worden in het buitenland. RayRay maakte haar debuut op Tomorrowland in 2018 en is nu helemaal klaar om in 2022 terug te keren naar de Holy Grounds in Boom!

Ticketverkoop Tomorrowland 2022

  • Global Journey Travel Packages: de verkoop start op 12 februari om 17u
  • Speciale voorverkoop voor België: start op 19 februari om 11u
  • Worldwide Pre-Sale: start op 19 februari om 17u
  • Worldwide Ticket Sale: start op 26 februari om 17u

Tomorrowland 2022

  • Weekend 1: vrijdag 15 juli – zondag 17 juli
  • Weekend 2: vrijdag 22 juli – zondag 24 juli
  • Weekend 3: vrijdag 29 juli – zondag 31 juli

Carola

Jana Vitiligo

Mandidextrous

Moore Kismet

Odssey

RayRay

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland België

Celebrating 20 years of Tomorrowland, Tomorrowland Belgium 2024 will take place across two weekends from July 19-21 and July 26-28. Set to open up a new world in the beautiful scenery of De Schorre in Boom in the summer of 2024, the festival’s new theme ‘LIFE’ is the prequel of the 2016 ‘Elixir of Life’ theme.

Tomorrowland is one of the largest and most iconic music festivals in the world held in recreation area De Schorre in Boom, Belgium, organized and owned by the original founders, the brothers Beers. Tomorrowland was first held in 2005 and has since become one of the world’s most notable global music festivals, where music and magic converge to create an unparalleled experience. It takes place every year in summer and stretches over 2 weekends, welcoming 400,000 People of Tomorrow from over 200 countries, and selling out in minutes year after year. Offering a unique camping experience with a wide range of accommodations, DreamVille is Tomorrowland’s official camping site located right next to the festival grounds, while people from every corner of the world can travel to Tomorrowland thanks to Global Journey, Tomorrowland's official travel program. Tomorrowland is located in a beautiful natural place: recreation area De Schorre in the town of Boom in Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings with a strong eye for detail such as enchanting décor, magical stages, fascinating acts and peripheral animations, tasty and healthy food & drinks from around the world and spectacular fireworks – an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed Mainstage design and stage production.

Tomorrowland caters to all genres in electronic dance music with hundreds of renowned artists performing across more than 16 different stages. More than a festival, Tomorrowland is a celebration of diversity and unity. Being a home to hundreds of thousands of people from all walks of life, one of the most unique things about Tomorrowland remains the whole world coming together in one magical place with everyone being equal and uniting as one – symbolizing the values of freedom, respect, diversity, and solidarity. 

Tomorrowland Belgium 2024
Weekend 1: Friday July 19 – Sunday July 21
Weekend 2: Friday July 26 – Sunday July 28
Boom, Belgium

More info: tomorrowland.com

Apply for press accreditation via this link.