Ontdek de volledige line-up van de zomereditie van Tomorrowland op zaterdag 28 januari tijdens ‘Adscendo – A Digital Introduction’

Ontdek de volledige line-up van de zomereditie van Tomorrowland op zaterdag 28 januari tijdens ‘Adscendo – A Digital Introduction’

De gratis digitale ervaring trakteert fans op optredens van veertien van ’s werelds beste artiesten uit de elektronische muziek en licht een eerste tipje van de sluier van het festivalthema van 2023

Dinsdag 24 januari 2023 - Het aftellen naar de zomerfestivals is begonnen!  Op zaterdag 28 januari onthult Tomorrowland het gloednieuwe en gratis digitale spektakel ‘Adscendo – A Digital Introduction’: mensen van over de hele wereld zullen samen kunnen feesten tijdens exclusieve optredens van gerenommeerde artiesten zoals Afrojack, Amber Broos, Amelie Lens, Ape Rave Club, Armin van Buuren, Dom Dolla, James Hype, Kölsch, Like Mike, Mandy, R3HAB, Sunnery James & Ryan Marciano, Tale Of Us en W&W. Dit allemaal in een fascinerende digitale wereld, terwijl Tomorrowland een eerste tipje van de sluier zal lichten van het festivalthema ‘Adscendo’ van 2023 en mensen als allereerste de volledige line-up van de zomereditie kunnen ontdekken. Pre-registreer nu via adscendo.tomorrowland.com om gratis deel te nemen aan ‘Adscendo – A Digital Introduction’.

Iedereen die zich pre-registreert voor de ticketverkoop van Tomorrowland België 2023 zal gratis kunnen deelnemen aan de digitale ervaring: het ideale moment voor muziekfans uit alle hoeken van de wereld om samen met vrienden te feesten en af te tellen naar de zomerfestivals met een eerste blik op het festivalthema van dit jaar en gloednieuwe muziek van enkele van de beste artiesten die deze zomer op Tomorrowland zullen staan. Van 14u tot 21u45 zullen veertien van ’s werelds beste artiesten uit de elektronische muziek het beste van zichzelf geven met unieke live optredens tijdens een prachtig spektakel in een nieuwe digitale wereld, geïnspireerd op de mythische wereld van ‘Adscendo’ en boordevol verbluffende technologieën in 3D-design, special effects en videoproductie – vergelijkbaar met de digitale festivals van Tomorrowland – Around the World. Als kers op de taart wordt de volledige line-up van de zomereditie van Tomorrowland in 2023 exclusief onthuld tijdens ‘Adscendo – A Digital Introduction’.

Het eerste digitale optreden van James Hype en een unieke soloset van Like Mike
​Afrojack, Armin van Buuren, R3HAB, Sunnery James & Ryan Marciano
en W&W zijn enkele van de Tomorrowland-veteranen die mensen doorheen de digitale muziekervaring zullen loodsen. Techno- en housemuzieklegendes Amelie Lens, Ape Rave Club, Dom Dolla, Kölsch en Tale Of Us doen ook mee, terwijl de Britse ster James Hype – de man die met ‘Ferrari’ de hit van 2022 heeft gemaakt – zijn eerste digitale optreden geeft. De Belgische dj & producer Like Mike brengt een unieke soloset, terwijl de Belgische hardstyle-dj Mandy en de 20-jarige Amber Broos (die onlangs haar eigen show kreeg op One World Radio, het radiostation van Tomorrowland) ook van de partij zijn.

Mandy: “Een set opnemen voor zo’n speciale digitale productie is heel bijzonder. Tomorrowland streeft altijd naar het best mogelijke resultaat, net zoals bij alles wat ze doen. Het oog voor detail in deze digitale wereld is echt waanzinnig en hopelijk geeft het mensen van alle leeftijden, over de hele wereld, een indruk van hoe de echte events van Tomorrowland zijn. Het was heel indrukwekkend om alle crew en materialen achter de schermen te zien die nodig waren om deze unieke digitale editie van Tomorrowland tot leven te brengen. Ik heb tijdens de opnames een testversie van mijn nieuwe single ‘UNDRGRND’ gedraaid – deze komt uit in de eerste week van februari. Ik ben benieuwd of de mensen de veranderingen in de finale versie zullen opmerken.”

Amber Broos: “Het was de eerste keer dat ik meedeed aan zo’n grootschalige professionele productie als ‘Adscendo’. Ik kreeg al een voorproefje te zien van de visuele effecten die op de achtergrond werden geprojecteerd en ze zien er echt adembenemend uit. Het decor en de visuals geven een extra dimensie aan mijn set. Ik heb een mix gespeeld van nieuwe en klassieke dance-nummers, een combinatie van mijn favoriete muziek, zodat het publiek kan proeven van wat ik normaal op een podium breng.”

Dj-sets opgenomen tijdens Amsterdam Dance Event
Dit unieke digitale spektakel wordt de vierde digitale muziekfestivalervaring van Tomorrowland, na twee succesvolle edities van Tomorrowland – Around the World en het digitale oudejaarsfeest Tomorrowland 31.12.2020. Alle dj-sets voor ‘Adscendo – A Digital Introduction’ werden opgenomen in een gloednieuwe studio in Haarlem tijdens Amsterdam Dance Event. Het grote productie- en creatieve team achter Tomorrowland heeft nauw samengewerkt met verschillende gespecialiseerde leveranciers en experts om 6 unieke digitale omgevingen te creëren in Unreal Engine 5 met het gebruik van zowel 6 echte camera’s als 154 unieke virtuele camera’s.

‘The story of Adscendo’
Het eerste weekend van Tomorrowland in 2023 zal plaatsvinden van vrijdag 21 juli tot zondag 23 juli en het tweede weekend van vrijdag 28 juli tot zondag 30 juli. De 17de editie van Tomorrowland staat in het teken van het thema ‘Adscendo’ en maakt van De Schorre in 2023 opnieuw een magische bestemming hoog aan de horizon. Om deel te nemen aan de ticketverkoop, moet je je vooraf registreren via je Tomorrowland-account op adscendo.tomorrowland.com. Wie zich vooraf registreert, krijgt gratis toegang tot ‘Adscendo – A Digital Introduction’ op 28 januari.

Ticketverkoop voor Tomorrowland België 2023

  • Belgische voorverkoop: start op 28 januari om 11:00 CET
  • Wereldwijde voorverkoop: start op 28 januari om 17:00 CET
  • Wereldwijde ticketverkoop: start op 4 februari om 17:00 CET

Tomorrowland België 2023 ​
​Weekend 1: vrijdag 21 juli – zondag 23 juli
​Weekend 2: vrijdag 28 juli – zondag 30 juli
​Boom, België
adscendo.tomorrowland.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland België

Tomorrowland is located in a beautiful natural place: recreation area De Schorre in the town of Boom in Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings with a strong eye for detail such as enchanting décor, magical stages, fascinating acts and peripheral animations, tasty and healthy food & drinks from around the world and spectacular fireworks – an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed Mainstage design and stage production.

Tomorrowland caters to all genres in electronic dance music with hundreds of renowned artists performing across more than 15 different stages. Being a home to hundreds of thousands of people from all walks of life, one of the most unique things about Tomorrowland remains the whole world coming together in one magical place with everyone being equal and uniting as one – symbolizing the values of freedom, respect, diversity, and solidarity. 

Tomorrowland Belgium 2023 will take place across two weekends from July 21-23 and July 28-30. The 17th edition of Tomorrowland will revolve around the theme ‘Adscendo’, turning De Schorre into a magical destination high on the horizon, where in 2023 the People of Tomorrow will witness the rise of a magnificent tale in the history of Tomorrowland’s Great Library.

Tomorrowland Belgium 2023
Weekend 1: July 21-22-23
Weekend 2: July 28-29-30
Boom, Belgium
adscendo.tomorrowland.com

Apply for press accreditation via this link.