Henri PFR doorbreekt de stilte met nieuwe single ‘Tiger Style’

Henri PFR doorbreekt de stilte met nieuwe single ‘Tiger Style’

Het begin van een nieuwe start en samenwerking met Tomorrowland

Vrijdag 12 mei 2023 – Vandaag brengt Henri PFR zijn nieuwe single ‘Tiger Style’ uit. De jonge Brusselse dj en producer is op korte tijd uitgegroeid tot een sensatie in de Belgische dance scene. Met verschillende veel gedraaide platen op radio en de gouden hitsingle ‘Until The End’ die in de Ultratop piekte op #3 heeft Henri PFR de voorbije jaren naam en faam gemaakt. De gloednieuwe single ‘Tiger Style’ is het eerste resultaat van een zoektocht naar een defining sound en het begin van een nieuwe start en samenwerking met Tomorrowland. ​

Luister nu naar 'Tiger Style’.

Henri PFR begon op 6-jarige leeftijd met muzieklessen en volgde daarna negen jaar lang klassieke pianolessen. In 2017 gooide hij hoge ogen toen hij met 3 prijzen de grote winnaar was op de D6bels Music Awards, de Waalse tegenhanger van de MIA’S. Hij won toen de Hit Van Het Jaar met ‘Until The End’ en sleepte ook de awards voor Dance/Electro en Solo Man in de wacht. Het jaar nadien lukte hij de dubbel want ook toen kaapte hij de Hit Van Het Jaar weg met de single ‘In The Mood’. ​ Met meer dan 300 miljoen streams op Spotify, 180.000 volgers op Instagram en 65.000 op TikTok mag Henri PFR allang niet meer alleen Belgen tot zijn fans rekenen.

En toch bleef het de laatste tijd stil rond Henri Peiffer, zoals de DJ-producer in het echt heet. ​ Een artistieke zoektocht naar de juiste songs en een herkenbare sound verliep met ups en downs. Werken onder de radar bracht hem rust en nieuwe creatieve impulsen. ‘Tiger Style’ is een dansbaar nummer met aanstekelijke beats en een energieke drop, compleet met catchy vocals en gitaar riffs en overduidelijk gemaakt voor de dansvloer.

Over zijn nieuwe single vertelt Henri PFR het volgende: “’Tiger Style’ ligt me nauw aan het hart omdat de tekst heel persoonlijk is. Ik had de voorbije twee jaar vaker met ups en downs te maken dan me lief is en in mijn hoofd zat soms een klein donker wolkje dat me ervan weerhield om 100% van de dingen te kunnen genieten. ‘Tiger Style’ gaat over het moment waarop je beslist om je lot in handen te nemen en voluit te leven. Om te creëren en dingen voor elkaar te krijgen, eerder dan te hopen en toe te kijken. Voor de sound heb ik gezocht naar een modernere touch van de hits waar ik een paar jaar geleden van hield, met een licht melancholische toets. Ik ben heel blij met het resultaat en ik denk dat je er zowel op de festivals als bij het sporten of in de wagen van kan genieten.”

Na de zomer volgt er een tweede single en tussendoor brengt hij ook nog een clubtrack uit. ​ Want er ligt veel materiaal op de plank en met de ondersteuning van One World Artists, de managementtak van Tomorrowland, is Henri PFR klaar om zijn vleugels opnieuw uit te slaan. Henri PFR staat bekend voor zijn energieke optredens en happy vibes, recent nog op de Mainstage van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez. In eigen land spraken zijn set op Pukkelpop en zijn opgemerkte headline acts op de Formule 1 Grand Prix in Francorchamps en op de nationale feestdag voor 80.000 mensen én de koninklijke familie tot de verbeelding.In juli zal Henri opnieuw de iconische Mainstage van Tomorrowland betreden voor een ongetwijfeld legendarische performance.

https://www.facebook.com/HenriPfr
https://twitter.com/henripfr
https://www.instagram.com/henripfr/
https://soundcloud.com/henri-pfr

Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland België

Celebrating 20 years of Tomorrowland, Tomorrowland Belgium 2024 will take place across two weekends from July 19-21 and July 26-28. Set to open up a new world in the beautiful scenery of De Schorre in Boom in the summer of 2024, the festival’s new theme ‘LIFE’ is the prequel of the 2016 ‘Elixir of Life’ theme.

Tomorrowland is one of the largest and most iconic music festivals in the world held in recreation area De Schorre in Boom, Belgium, organized and owned by the original founders, the brothers Beers. Tomorrowland was first held in 2005 and has since become one of the world’s most notable global music festivals. It takes place every year in summer and stretches over 2 weekends, welcoming 400,000 People of Tomorrow from over 200 countries, and selling out in minutes year after year. Offering a unique camping experience with a wide range of accommodations, DreamVille is Tomorrowland’s official camping site located right next to the festival grounds, while people from every corner of the world can travel to Tomorrowland thanks to Global Journey, Tomorrowland's official travel program. Tomorrowland is located in a beautiful natural place: recreation area De Schorre in the town of Boom in Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings with a strong eye for detail such as enchanting décor, magical stages, fascinating acts and peripheral animations, tasty and healthy food & drinks from around the world and spectacular fireworks – an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed Mainstage design and stage production.

Tomorrowland caters to all genres in electronic dance music with hundreds of renowned artists performing across more than 16 different stages. Being a home to hundreds of thousands of people from all walks of life, one of the most unique things about Tomorrowland remains the whole world coming together in one magical place with everyone being equal and uniting as one – symbolizing the values of freedom, respect, diversity, and solidarity. 

Tomorrowland Belgium 2024
Weekend 1: Friday July 19 – Sunday July 21
Weekend 2: Friday July 26 – Sunday July 28
Boom, Belgium

More info: tomorrowland.com

Apply for press accreditation via this link.