Haal de magische geur van Tomorrowland in huis

Haal de magische geur van Tomorrowland in huis

Tomorrowland onthult exclusieve geurkaarsen van Baobab Collection, een unieke geur van peer, lelietje-van-dalen en mos met bijpassende playlist

Dinsdag 21 maart 2023 - Je interieur naar een hoger niveau tillen? De exclusieve Tomorrowland geurkaarsen van Baobab Collection met een heerlijke geur en prachtig design laten je zo wegdromen naar de magische sfeer van het Belgische festival. De kaarsen zijn niet alleen een must-have decoratie voor je woonkamer, slaapkamer of koffietafel, maar komen ook met een bijpassende ambient sound playlist om het thuis nog gezelliger te maken. Ideaal om een vleugje Tomorrowland in huis te halen tijdens intieme avonden met vrienden of familie. De unieke geur, het ontwerp en de bijbehorende playlist zijn speciaal ontwikkeld door het in-house creatieve team achter Tomorrowland. Het festival bundelt de krachten met het Belgische merk Baobab Collection en zet zo zijn eerste stap richting een Tomorrowland Home Collection om de magie van Tomorrowland bij gezinnen en in huizen over de hele wereld te brengen. Baobab Collection x Tomorrowland is nu beschikbaar via store.tomorrowland.com, baobabcollection.com en in de winkels van Baobab Collection in Antwerpen, Brussel, Parijs, New York, Londen en Rijsel.

Een unieke geur met tonen van peer, lelietje-van-dalen en mos
De geur van Tomorrowland kenmerkt zich door de frisheid en zoetheid van vers gemaaid groen gras op mooie lente- en zomerdagen en is al een paar jaar te vinden op en rond de verschillende festivals, restaurants en accommodaties van Tomorrowland. De lentegeur van peer, lelietje-van-dalen en mos haalt zijn inspiratie uit de unieke natuur en prachtige grasvelden van het recreatiedomein De Schorre in Boom – een eerbetoon aan de magische energie die op het iconische festivalterrein en de thuisbasis van het Belgische festival hangt. De geur is fris, groen en een tikkeltje pittig met rustgevende bloemige noten, perfect om thuis een lichte en opgewekte sfeer te creëren.

Een prachtig groen ontwerp geïnspireerd op de Art Nouveau-stijl
Vakmanschap en expertise staan centraal bij Baobab Collection. Elke kaars wordt uiterst zorgvuldig en met de hand gegoten in de glazen vazen die met de hand geblazen worden door meesterglasblazers, waardoor de hoogst mogelijke kwaliteit wordt gegarandeerd. Het ontwerp van de collectie met Tomorrowland is geïnspireerd op de Art Nouveau-stijl. De kaarsen hebben een prachtig groen ontwerp met organische vormen en elementen uit de natuur, zoals mooie bloemen, vlinders, bladeren en planten. Een dromerige mix van harmonie en balans van de twee Belgische merken: de kaarsen zien er net zo goed uit als ze ruiken. Alle grondstoffen en ingrediënten die worden gebruikt bij Baobab Collection zijn afkomstig uit Europa en worden met de grootste zorg gekozen. De minerale was komt uit Duitsland, het leer uit Italië, het glas uit Polen en de geuren worden ontwikkeld en samengesteld door de beste parfumhuizen in Grasse in Frankrijk.

Een cross-genre playlist met muzikale invloeden uit alle hoeken van de wereld
Het team van Tomorrowland heeft als extraatje bij de sensorische ervaring speciaal een bijpassende ambient sound playlist samengesteld met de ideale muziek om thuis een gezellige, ontspannen en vooral magische sfeer te scheppen. De cross-genre playlist kan je downloaden via een QR-code aan de binnenkant van de verpakking van de kaars en neemt mensen mee op een reis rond de wereld met muzikale invloeden uit alle windstreken, waaronder een brede selectie aan jazz, house, pop, ambient, chill, afro house, tribal house, neoklassieke muziek en meer. Verwacht tijdloze werken van artiesten zoals Stavroz, Sven Van Hees, Lost Desert en dromerigere, speelsere tracks van Maribou State, Bonobo, Bob Moses, Keinemusik, Four Tet, Bedouin en tientallen andere producers. Interessant weetje: de volledige playlist duurt maar liefst meer dan 32 uur. Je zal dus niet zonder muziek komen te zitten, zelfs als je de grootste kaars aansteekt en laat branden.

Baobab Collection x Tomorrowland is beschikbaar via store.tomorrowland.com, baobabcollection.com en in de winkels van Baobab Collection in Antwerpen, Brussel, Parijs, New York, Londen en Rijsel.

  • Baobab Collection x Tomorrowland (max 10): €105
  • Baobab Collection x Tomorrowland (max 16): €160
  • Baobab Collection x Tomorrowland (max 24): €320
  • Baobab Collection x Tomorrowland (max 35): €630
  • Baobab Collection x Tomorrowland - My First Baobab Tomorrowland Candle: €49
  • Baobab Collection x Tomorrowland - My First Baobab Tomorrowland Diffuser: €61
  • Baobab Collection x Tomorrowland - My First Baobab Tomorrowland Giftbox: €110
Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland België

Tomorrowland is located in a beautiful natural place: recreation area De Schorre in the town of Boom in Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings with a strong eye for detail such as enchanting décor, magical stages, fascinating acts and peripheral animations, tasty and healthy food & drinks from around the world and spectacular fireworks – an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed Mainstage design and stage production.

Tomorrowland caters to all genres in electronic dance music with hundreds of renowned artists performing across more than 15 different stages. Being a home to hundreds of thousands of people from all walks of life, one of the most unique things about Tomorrowland remains the whole world coming together in one magical place with everyone being equal and uniting as one – symbolizing the values of freedom, respect, diversity, and solidarity. 

Tomorrowland Belgium 2023 will take place across two weekends from July 21-23 and July 28-30. The 17th edition of Tomorrowland will revolve around the theme ‘Adscendo’, turning De Schorre into a magical destination high on the horizon, where in 2023 the People of Tomorrow will witness the rise of a magnificent tale in the history of Tomorrowland’s Great Library.

Tomorrowland Belgium 2023
Weekend 1: July 21-22-23
Weekend 2: July 28-29-30
Boom, Belgium
adscendo.tomorrowland.com

Apply for press accreditation via this link.