De pre-registratie voor Tomorrowland 2024 start morgen

De pre-registratie voor Tomorrowland 2024 start morgen

Vier 20 jaar Tomorrowland in 2024 met het nieuwe thema ‘LIFE’, alle ticketinfo is nu beschikbaar op tomorrowland.com

Dinsdag 5 december 2023 - Het aftellen naar de zomer van 2024 is begonnen! Na 20 jaar van het verenigen van de wereld vol liefde, mooie vriendschappen en magische herinneringen is Tomorrowland helemaal klaar om volgend jaar zijn 20-jarig jubileum te vieren. Vanaf 6 december om 15u kunnen mensen zich pre-registreren voor de ticketverkoop van Tomorrowland 2024. Alle ticketopties, info en prijzen – dag- en weekendpassen, inclusief Global Journey Travel Packages en DreamVille-accommodaties – zijn nu beschikbaar op tomorrowland.com. Om kans te maken om tickets te kunnen kopen tijdens de verschillende ticketverkoopdata voor Tomorrowland 2024, moeten mensen zich vooraf registreren via het Tomorrowland Account op my.tomorrowland.com. Tomorrowland 2024 vindt plaats tijdens de twee weekends van 19-21 juli en 26-28 juli en zal opnieuw 400.000 People of Tomorrow uit meer dan 200 landen verwelkomen.

Tomorrowland draait in 2024 rond het nieuwe thema 'LIFE', de prequel van het thema 'Elixir of Life' uit 2016, en neemt de People of Tomorrow mee terug naar een bruisend tijdperk in Silvyra, een wereld van weelderige natuur, toen de samenstand van de twee manen op het punt stond te gebeuren. Door het volledige oorsprongsverhaal van het nieuwe festivalthema 'LIFE' vrij te geven in de gloednieuwe fantasy-avonturenroman 'The Spirit of Life', zal Tomorrowland de People of Tomorrow de kans bieden om een diepere festivalervaring te koesteren voordat ze worden ondergedompeld in het verhaal op het festivalterrein.

Reis vanuit alle hoeken van de wereld naar Tomorrowland
Voor de eerste keer ooit zal de European Sleeper nachttrein People of Tomorrow helemaal van Praag en Berlijn naar België brengen – speciaal omgedoopt tot de ‘Train of Amicorum’. Na het grote succes van vorig jaar komen ook de speciale Tomorrowland partytreinen met live DJ-sets opnieuw naar Antwerpen.

In 2024 zullen de populaire Tomorrowland Global Journey party flights duurzamer zijn. Brussels Airlines en Tomorrowland sluiten een partnership om 100% Sustainable Aviation Fuel (SAF) aan te kopen voor deze specifieke vluchten. Bovenop de Green Fare zullen Brussels Airlines en Tomorrowland samen de resterende 80% SAF aankopen, wat zal resulteren in 100% SAF voor deze vluchten. Lufthansa Group zal het equivalent SAF aankopen voor de brandstof die gebruikt wordt op de party flights. Die SAF zal dan ingezet worden binnen de hele Lufthansa Group. Sustainable Aviation Fuel (SAF) is een alternatief voor traditionele vliegtuigbrandstof gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals plantaardige oliën, afgewerkte oliën en algen. Het vermindert de ecologische voetafdruk van vluchten aanzienlijk door de uitstoot van broeikasgassen te verlagen in vergelijking met conventionele vliegtuigbrandstof.

Alle verkochte vliegtickets in de Global Journey Travel Packages zullen in 2024 Green Fares zijn. Dit is een specifiek tarief van Brussels Airlines en alle Lufthansa Group Airlines waar de People of Tomorrow kunnen bijdragen aan lokale klimaatcompensatie en milieuprojecten van Love Tomorrow, Tomorrowland's duurzaamheidsplatform, via een vaste donatie. Door deze projecten te steunen kunnen alle Global Journey festivalgangers de milieu-impact van hun vluchten beperken en bijdragen aan de duurzaamheid van de plaatsen die ze bezoeken.

Tomorrowland heeft de krachten gebundeld met Ridley, de grootste Belgische fabrikant van hoogwaardige racefietsen, om een gloednieuwe en exclusieve fietservaring te introduceren. Het driedaagse fietsarrangement (inclusief hotel en een Full Madness Pass voor Tomorrowland) is beperkt tot een kleine groep van 20 People of Tomorrow en nodigt fietsers van alle niveaus uit om de meest legendarische en historische weg- en grindroutes van België te verkennen op een unieke Tomorrowland x Ridley Gravel Bike. Na drie geweldige dagen verkennen op en naast de fiets, is het tijd om je te verenigen met de andere People of Tomorrow en in de magie van het festival te duiken.

Een unieke kampeerervaring op DreamVille
Dankzij Global Journey, het officiële reisprogramma van Tomorrowland, kunnen festivalgangers uit alle hoeken van de wereld verenigd in een all-in reiservaring naar het iconische muziekfestival reizen per vliegtuig, trein of bus vanuit steden over de hele wereld. Mensen kunnen kiezen voor een verblijf op het legendarische DreamVille (de officiële camping van Tomorrowland direct naast het festivalterrein) met een unieke kampeerervaring en een breed scala aan verschillende accommodaties of slapen in één van de vele Tomorrowland-hotels, een themahotel, concepthotels, hostels en B&B's verspreid over Brussel. Simpelweg de gemakkelijkste manier om volgende zomer het prachtige terrein van De Schorre in Boom te ontdekken.

Camp2Camp werd in 2016 gelanceerd in samenwerking met Ecoso op het terrein van Tomorrowland om de stapel achtergelaten tenten, matrassen en andere kampeerspullen op DreamVille te verminderen. Camp2Camp heeft één overtuigend doel: de festivalkampeerervaring transformeren in een circulaire, ecologische en sociale ervaring. Met als doel de levensduur en waarde van kampeerspullen te garanderen, inspireert Love Tomorrow festivalgangers om licht te pakken, alleen mee te nemen wat nodig is en geen sporen achter te laten. Camp2Camp blaast achtergelaten kampeerspullen nieuw leven in, bewaart ze en geeft ze een tweede, derde en zelfs vierde kans om deel uit te maken van de magie van Tomorrowland. Elk stuk uitrusting, of het nu een tent, slaapzak of campingstoel is, wordt na het festival verzameld, zorgvuldig schoongemaakt en volledig gerepareerd. Na de revival worden de spullen onderdeel van een verhuurservice, die bij aankomst wordt opgesteld en klaarstaat voor de People of Tomorrow, zodat ze licht en zorgeloos kunnen reizen.

Ontdek enkele van de mooiste steden van Europa en België
Festivalgangers kunnen hun Tomorrowland-ervaring ook uitbreiden met een uniek reisavontuur met een groep vrienden en enkele van de mooiste steden van Europa en België ontdekken, om dan af te sluiten met een magisch weekend op Tomorrowland. Er zijn twee nieuwe Discover Europe-steden aan het reisprogramma toegevoegd: Kopenhagen (Denemarken) en Lissabon (Portugal). Dankzij het Discover Europe-programma krijgen mensen de kans om van Tomorrowland te genieten en tot 5 Europese steden te ontdekken (Amsterdam, Barcelona, Kopenhagen, Brussel, Ibiza, Lissabon en Praag). In elke stad nodigt een programma met verschillende activiteiten gasten uit om contact te leggen en vrienden te maken met mensen van over de hele wereld. Het Discover Belgium-programma geeft je de mogelijkheid om de verscheidenheid van België te verkennen met 4 magische trips naar de mooiste steden van de bakermat van Tomorrowland: Antwerpen, Brugge, Gent en Brussel.

Afgelopen zomer reisden ruim 40.000 mensen van over de hele wereld naar Tomorrowland met een Global Journey Travel Package, de grootste reisonderneming ooit door een festival wereldwijd. Ook voor de editie van 2024 biedt Global Journey bezoekers opnieuw een zorgeloze all-in ervaring die het festival combineert met zowel transport als hotel- of campingverblijf, waarbij je reis wordt verzorgd vanaf het moment dat je thuis vertrekt en je rechtstreeks naar de magische poorten van Tomorrowland brengt. Elk pakket bevat een Tomorrowland Full Madness-ticket en shuttlevervoer van en naar het festival.

20 Year Celebration Package
Voor wie verrast wil worden: het 20 Year Celebration Package zal je meenemen op een unieke reis en in nieuwe avonturen duiken. Dit pakket start op dinsdag 23 juli in Brussel en eindigt op dinsdag 30 juli in Brussel en omvat 3 nachten in een verrassingshotel, een Tomorrowland Full Madness Comfort Pass (weekend 2), een speciale accommodatie op DreamVille tijdens het festival en tal van andere verrassingen…

De hele wereld komt samen op één magische plek
Tomorrowland viert in 2024 zijn 20ste verjaardag en zal mensen het hele jaar door meenemen op een prachtig avontuur met allerlei verrassingen. Het iconische festival werd voor het eerst georganiseerd in 2005 en is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de bekendste muziekfestivals ter wereld en een wereldwijd fenomeen dat mensen uit alle hoeken van de wereld met elkaar verbindt. Tomorrowland richt zich op alle genres in de elektronische dansmuziek met honderden gerenommeerde artiesten die optreden op meer dan 16 verschillende podia. Eén van de meest unieke dingen aan Tomorrowland blijft het feit dat de hele wereld samenkomt op één magische plek waar iedereen gelijk is en zich verenigt – een symbool van de waarden van geluk, vrijheid, respect, diversiteit en solidariteit.

Gebruik je Tomorrowland Account of maak er één aan op my.tomorrowland.com om je vooraf te registreren en toegang te krijgen tot de ticketverkoop van Tomorrowland 2024. De eerste 20 mensen van elk land die zich vooraf registreren krijgen de mogelijkheid om 4 Tomorrowland tickets te kopen via een speciale ticketlink tijdens de First 20 Sale, vóór de Worldwide Ticket Sale.

Ticketverkoop Tomorrowland 2024

  • First 20 Sale: start op 15 december om 15u
  • Global Journey Travel Packages: start op 20 januari om 17u
  • Worldwide Pre-Sale: start op 27 januari om 17u
  • Worldwide Ticket Sale: start op 3 februari om 17u

Tomorrowland 2024
​Weekend 1: vrijdag 19 juli – zondag 21 juli
​Weekend 2: vrijdag 26 juli – zondag 28 juli
​Boom, België
tomorrowland.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland België

Celebrating 20 years of Tomorrowland, Tomorrowland Belgium 2024 will take place across two weekends from July 19-21 and July 26-28. Set to open up a new world in the beautiful scenery of De Schorre in Boom in the summer of 2024, the festival’s new theme ‘LIFE’ is the prequel of the 2016 ‘Elixir of Life’ theme.

Tomorrowland is one of the largest and most iconic music festivals in the world held in recreation area De Schorre in Boom, Belgium, organized and owned by the original founders, the brothers Beers. Tomorrowland was first held in 2005 and has since become one of the world’s most notable global music festivals, where music and magic converge to create an unparalleled experience. It takes place every year in summer and stretches over 2 weekends, welcoming 400,000 People of Tomorrow from over 200 countries, and selling out in minutes year after year. Offering a unique camping experience with a wide range of accommodations, DreamVille is Tomorrowland’s official camping site located right next to the festival grounds, while people from every corner of the world can travel to Tomorrowland thanks to Global Journey, Tomorrowland's official travel program. Tomorrowland is located in a beautiful natural place: recreation area De Schorre in the town of Boom in Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings with a strong eye for detail such as enchanting décor, magical stages, fascinating acts and peripheral animations, tasty and healthy food & drinks from around the world and spectacular fireworks – an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed Mainstage design and stage production.

Tomorrowland caters to all genres in electronic dance music with hundreds of renowned artists performing across more than 16 different stages. More than a festival, Tomorrowland is a celebration of diversity and unity. Being a home to hundreds of thousands of people from all walks of life, one of the most unique things about Tomorrowland remains the whole world coming together in one magical place with everyone being equal and uniting as one – symbolizing the values of freedom, respect, diversity, and solidarity. 

Tomorrowland Belgium 2024
Weekend 1: Friday July 19 – Sunday July 21
Weekend 2: Friday July 26 – Sunday July 28
Boom, Belgium

More info: tomorrowland.com

Apply for press accreditation via this link.