adidas, de KBVB en Tomorrowland slaan de handen in elkaar en introduceren de op voetbal geïnspireerde festivalcollectie ’LOVE‘

adidas, de KBVB en Tomorrowland slaan de handen in elkaar en introduceren de op voetbal geïnspireerde festivalcollectie ’LOVE‘

Donderdag 30 juni 2022 - Terwijl België en de rest van de wereld zich opmaken voor drie geweldige weekenden Tomorrowland, presenteren adidas, de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en Tomorrowland met gepaste trots de capsulecollectie ’LOVE‘, een collectie ontworpen om tot de verbeelding te spreken van voetbal- en festivalfans over de hele wereld. De collectie bestaat uit lifestylekleding en -accessoires, waarbij een opvallende grafische print en de speelse ’LOVE‘ opdruk centraal staan. De grafische print is geïnspireerd op het wereldberoemde vuurwerk van Tomorrowland, een ware explosie van kleuren en staat symbool voor de gedeelde waarden op vlak van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. LOVE, met het logo van Tomorrowland als letter O, is een subtiele prikkel om ons eraan te herinneren omsamen meer van het leven te genieten.

De Rode Duivels en Tomorrowland hebben de harten veroverd van fans over de hele wereld. Hoewel ze in totaal verschillende werelden actief zijn, zijn de gelijkenissen opmerkelijk. Zo zijn alle ogen gericht op de spelers en de dj's, met evenementen zoals het FIFA wereldkampioenschap en Tomorrowland als ultieme podia. Beiden betoveren ze keer op keer weer hun hartstochtelijk publiek met prestaties van wereldklasse.

“Met deze capsulecollectie verenigen we met trots het beste dat België te bieden heeft: het beste op het gebied van voetbal en het beste op het gebied van muziek en entertainment, om te vieren wie we zijn en waar we voor staan,” zegt Nick Craggs, General Manager van adidas Football.

Manu Leroy, Director Marketing & Communication van de KBVB stelt: “Met onze ’Come Together‘-campagne streven we ernaar om de wereld te verbeteren, een wereld waarin iedereen zich thuis voelt, ongeacht wie ze zijn of waar ze in geloven. adidas en Tomorrowland delen deze ambitie en waarden. We zijn er trots op samen deze positieve en leuke boodschap van LOVE te delen met de wereld.”

De ’LOVE‘ capsulecollectie is het eerste hoofdstuk van de samenwerking en bestaat uit een Terrex MYSHELTER jack, een hoodie, een shirt met lange mouwen geïnspireerd op keepersshirts uit het verleden, een festivalshirt met knoopjes, een t-shirt met korte mouwen, een lange legging voor vrouwen, een short, een zwemshort, een crossbodytas, een bucket hat, een handdoek en een paar adilettes. Verschillende producten kennen een subtiele basis van gebroken wit, met toevoeging van de kenmerkende grafische print als ontwerpdetail. Ook zijn er meer in het oog springende producten waarbij de opvallende grafische print als basis is gebruikt voor het ontwerp. De meeste artikelen hebben een subtiel roze label met de logo's van adidas, de KBVB en Tomorrowland. Het jack, de hoodie en het t-shirt met korte mouwen zijn ook voorzien van de tekst LOVE. De kenmerkende grafische print wordt tevens gebruikt in de logo's van adidas en de KBVB. De capsulecollectie is vanaf 13 juli beschikbaar op adidas.com, shop.rbfa.be, store.tomorrowland.com en bij geselecteerde verkooppunten. De capsulecollectie is ook beschikbaar op Tomorrowland 2022.

Come together and... feel the LOVE!

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland België

Celebrating 20 years of Tomorrowland, Tomorrowland Belgium 2024 will take place across two weekends from July 19-21 and July 26-28. Set to open up a new world in the beautiful scenery of De Schorre in Boom in the summer of 2024, the festival’s new theme ‘LIFE’ is the prequel of the 2016 ‘Elixir of Life’ theme.

Tomorrowland is one of the largest and most iconic music festivals in the world held in recreation area De Schorre in Boom, Belgium, organized and owned by the original founders, the brothers Beers. Tomorrowland was first held in 2005 and has since become one of the world’s most notable global music festivals. It takes place every year in summer and stretches over 2 weekends, welcoming 400,000 People of Tomorrow from over 200 countries, and selling out in minutes year after year. Offering a unique camping experience with a wide range of accommodations, DreamVille is Tomorrowland’s official camping site located right next to the festival grounds, while people from every corner of the world can travel to Tomorrowland thanks to Global Journey, Tomorrowland's official travel program. Tomorrowland is located in a beautiful natural place: recreation area De Schorre in the town of Boom in Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings with a strong eye for detail such as enchanting décor, magical stages, fascinating acts and peripheral animations, tasty and healthy food & drinks from around the world and spectacular fireworks – an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed Mainstage design and stage production.

Tomorrowland caters to all genres in electronic dance music with hundreds of renowned artists performing across more than 16 different stages. Being a home to hundreds of thousands of people from all walks of life, one of the most unique things about Tomorrowland remains the whole world coming together in one magical place with everyone being equal and uniting as one – symbolizing the values of freedom, respect, diversity, and solidarity. 

Tomorrowland Belgium 2024
Weekend 1: Friday July 19 – Sunday July 21
Weekend 2: Friday July 26 – Sunday July 28
Boom, Belgium

More info: tomorrowland.com

Apply for press accreditation via this link.